ja kaikki oli niinkun piti pitsi koti seurannan sokeri arvot oli muutaka koholla tai juuri sen minkä olle ois pitänyt olla. mut käski jatkaa seurantaan sinne saakka kun meen käymään siä äitipolillilla ja totaan sitten mitä sen seuraksena on...jot saanko jonku lääkityksen vai pistääkö kunnon ruoka kurin ja lisää liikuntaa.. mut sen näkee sitten. pikkasen vaan jännittää mennä tays:iin kun en siä ole käynyt niin mietin jot löydänkö sitten sinne :D tosin voihan siä kysyy sit neuvoa jot missä sellainen paikka on... :D

vauva liikkuu todella paljon nylyään ja tuntuu jotta sil ois bileet pystyssä... eilen oli todella ihanat liitoskivut joita ennen ei ollut ainakaan näin pahoja mitä eilen oli illalla nimittäin käveleminen oli tuskaaa sattui niin paljon mut onneki yöllä sain kuitenkin nukuttua ja aamul kivut oli poissa... tänään iltaa kohden on ollut muutamat liitos kivut mut ei mitään pahoja..
eilen kun en tajunnut jot toi kipu on liitoskipuja niin luulin jotta vauva pysrkii jo lähtö paikoilleen... siltä se vaikutti.. ennenkun todellakin hokasin jot ei se sitä voi olla :)