Annosta | 4
Pisteitä/annos | 1,5
Pisteitä/ohje | 6
Valmistusaineet
250 g nahatonta ja maustamatonta broilerin rintafileetä
1 punainen paprika
1/2 purjosipulia
2 tl öljyä
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 tlk (400 g) säilöttyä tomaattimurskaa
2 dl kanalientä (kuutiosta tai fondista)
1 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl kuivattua oreganoa

Ohje
1. Leikkaa broilerin rintafileet suikaleiksi. Halkaise paprika, poista siitä siemenet ja suikaloi paprikanpuolikkaat. Huuhdo purjosipuli ja leikkaa se suikaleiksi.

2. Kuumenna öljy padassa tai suuressa paistinpannussa. Ruskista broilerisuikaleet joka puolelta kauniin värisiksi ja mausta ne suolalla sekä mustapippurilla.

3. Lisää paprika- ja purjosipulisuikaleet, tomaattimurska, kanaliemi sekä kuivatut yrtit. Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes liha on murean kypsää.

Vinkki
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä. Yhden riisiannoksen (1,25 dl) PISTEarvo on 2,5.

 

näyttää niin hyvälle jot pakko oli laittaa toi ohje tänne :P