olen lärsinyt unettomuudesta monen monta vuotta ja se on silloin tällöin kiusannut mua niinkun nytkin muutaman vikkoa :( ei hyvä...haukotuttaa mut ei väsytä silmät on väsyneet mutta aivon tekee töitä...miten ne sais nukkumaa? muutakun lopettamalla ajatteun...mut ei se auta.. ole koittanut aivoni ei ota vastan käsyjä...aika itse päiset ovat :D niinkun mäkin..heh
noin 4vuotta sitten valvoin viikkoja ilman jotten nukkunut oikein mitään... vaikka oli käynyt lekillä ja syönyt normisti...mut uni vaa ei tullut vaikka ois kuin halunnut. ja nyt on sama juttu mut tosin kun aamu rupee valkeneen mää rupeen nukkumaan...ja sitten nukunkin todella hyvin ltapäivän saakka ja se ei todellakaan toimi muksun kanssa. miten ihmeessä saan unen takas jot nukkuisin normi aikaan niinkun ihmisen pitääkin? muutakin lääkärille juttelemma joka kirjoittaa unilääkettä... mut mä en oikein mitään uni lääkkeitä haluis syödä tai mitään nukahtamis lääkettämään.
nytkin haukotuttaa mut kun meen sänkyyn niin pyörin siä mota tuntia...ja se on tylsääääääää :/ mut kait se on pakko mennä taas kokeileen..