laihdutus painoa + 800g tuli lisää :( onneksi ei sen enempää kuitenkaan.
11 tupakoimaton päivä menossa. mieli tekee tupakkaa mut en anna sen häiritä mua ja periksi en nyt anna, lakko pitää nyt  käyn ostaas sitten sil rahalla yätä päivää piilarit ;D. aamulla käytiin tuolla urheilukentällä typyn ja isin kans  potkiamas palloa tuli ihan hiki siellä vaikkei siä ees oltu kovinkaa kauaa, mut kuitenkin tarpeeksi  =) huomenna ois tarkoitus mennä uudelleen.
no niin nyt on sitten käyty instrus kysyys mitä maksaapi ja 30€ maksoi niinkun muistelinkin niitten maksavan. huomenna käyn tilaamas ajan näön tarkistukseen ja samal tilaan kk:n paketin.
mul on 15 litran kattila ja tein sillä kasvissose keittoa tuolla levyllä se nyt porisee :p tosin en sitä keittoa kuitenkaan tehnyt 15l :D . käytiin siä Bauhausis ostaas se yksi hylly nyt vaan sen pitäs laittaa seinään kiinni. ois pitänyt ostaa toinenkin kun hokasin vasta kotona jot tarvitaan se toinenkin =) no seuraavalla kertaa sitten :) voisin vaikka laittaa kuvan sitten kun se on valmis niin näette tekin jot millainen on typyn olkkarin nurkkaus =D se on todella hieno vaikka ite sanonkin. mut saatte sitten kertoa mielipiteenne:) ihanaa pian alkaa taas salkkarit..en ole jäänyt koukkuu salkkareihin...heh.  käytiin varmaamas kerhohuone alhaalta...saas nähä mitä sieltä paljastuupi :) no sen näkee huomenna.
en ole koskaan tampannut muuten petauspatjaa tänään sen sitten tein niin huh huh jot tomusi todella paljon :( tarvii varmaan useimmin tampata se petari.
nyt nuggumaan klo 23.07 ÖITÄ!!!!